-Господин Иванов, какъв е коментарът ви за мача?

- Решихме си мача през първото полувреме. През второто се опитвахме да вкараме още, но дадохме шанс за изява на някои от младите играчи. Постигнахме една победа с добра игра. Доволни сме от младите момчета, които се включиха.

- Успешен ли беше дебютът на младия Тодор Чаворски?

- Чаворски трябва да бъде в отбора и да се интегрира.

- Предстои ви мач от Лига Европа с Гент?

- Един отбор играе толкова, колкото му позволи противника. Гент е един сериозен отбор и няма да ни бъде лесно, но Левски има сили да победи.

- Това ли е истинският облик на Левски?

- В Левски се събраха футболисти, на които им трябва още един-два месеца сработване и истинският Левски ще го видите след Нова година и след подготовката. Футболистите са силни като индивидуалности, но по-слаби като колектив. Сержиньо Грийн дойде малко по-късно и е загубил малко от игровия тонус, който трябва да има един футболист. Мисля, че от мач на мач ще играе по-добре.

- Бензукан действа като централен защитник с Иво Иванов. Двамата справиха ли се, тъй като никога не се играли заедно?

- При 4:0 и един удар на Миньор в нашата врата мисля, че защитниците се справиха добре. Бензукан е част от нашия отбор. Нормално е да има резерви.

- Следите ли какво се случва в ЦСКА?

- ЦСКА изобщо не ме интересува. Имат си ръководство и да се оправят. Съдията свири добре. - Нормално е второто полувреме да спести някои картони.