"Червените" играят срещу турския гранд в четвъртък на стадион "Инюню".

"Имам впечатления от Бешикташ, от вчера го изследваме. Скоро ще имаме информация за всичките им футболисти", сподели македонецът.

"Целта е да се представим добре и да представим добре българския футбол. Знаем за качествата на Бешикташ. Те направиха страхотна селекция", продължи Йовановски.

В състава на турския тим са звезди като Рикардо Куарешма, Гути, Бобо и Нихат.

"Не можем да променим много неща в тима от мача с Литекс насам. Трябва да сме спокойни. 'Инюню' е 40-хиляден стадион. Играл съм на него поне десет пъти. Важно е в началото да не се подвеждаме по атмосферата на стадиона. Няма шанс контузените Минев, Грило и Платини да играят. Трябват ми здрави играчи. Резултат, различен от загуба ще бъде добър за нас", коментира македонецът.

"Играта във всички линии може да се подобри. Имаме много нови и много млади футболисти, а нямаме време да се сработим. Нямаме програма "минимум" в Лига Европа, играем мач за мач. Делев има малка контузия, но ние мислим, че ще е готов за мача. Трябва да се концентрираме върху срещата и да не мислим за нищо друго. Гледахме последните четири мача на Бешикташ. Не трябва да им оставяме място за маневра", завърши треньорът на "армейците".