Toва обаче може да стане при няколко условия. Едно от тях е нападателят да покаже силни игри за "червените" в турнира Лига Европа.

Младокът акостира в българския клуб само преди два месеца и определено се представя доста стабилно, въпреки че все още има много какво да се желае от играта му.

Близки до Килиан споделиха, че има голяма вероятност от шотландския клуб да пратят човек, който да следи изкъсо изявите на ирландеца по време на европейските мачове и по-завързаните български двубои в "А" група.

Между ЦСКА и "детелините" има специална откупуваща клауза, която гласи, че от шотландския вицешампион ще могат да си откупят обратно тарана срещу сума от рода на 500-600 хиляди паунда, което е двойно на това, което плати "червения" клуб за Шеридън. Ако някой друг отбор обаче иска да привлече 21-годишния нападател, ще трябва да плати за него 2,5-3 милиона евро.

Преди да продаде Шеридън на ЦСКА, Селтик тръгна с големи амбиции, но грандът от Глазгоу се провали тотално в Европа и определено това разочарова клубното ръководство и наставника на тима Нийл Ленън. Легендарният нападател на "детелините" е отчаян от слабата форма на своите нападатели Самара, Малоуни, Мърфи и Хупър.

Според информации, Селтик ще си върне обратно и датския национал Мортен Расмусен, който бе преотстъпен на немския Майнц 05 и се представя страхотно в Бундеслигата.