Специалистът има доста кадрови проблеми преди мач, тъй като няма да може да разчита на някои от най-добрите си футболисти, но въпреки това показа своя оптимизъм.

Вижте видео от изказването на треньора на Левски Ясен Петров


Окончателно: Гаджев пропуска мача с Гент

Свършиха билетите за ”Б” сектор на Герена


"Подготвени сме за това, което ни се случи вчера на тренировката. Това е шанс за човека, който ще попадне на тази позиция да свърши своята работа и да помогне на отбора. Всичко е възможно в нашия отбор", заяви Петров.

"Колкото до Гент, знаем, че са един доста добре тактически организиран отбор с интересни изпълнители, неслучайно са стигнали този етап от турнира. На пето място са в първенството, последният двубой завършиха 2:2, имахме човек на този мач. Наясно сме по какъв начин ще бъде организиран отбора на Гент. По-различен отбор са (от предишните съперници), няма два еднакви отбора, всеки има силни и слаби страни. Важно е как ще неутрализираме техните силни страни и оттам нататък ще търсим ходове пред вратата на противника".

"Ние сме много здраво стъпили на земята и сме наясно, че нашият отбор ще изглежда по много по-различен начин след време. В момента градим един отбор в движение, наясно сме, че някъде може да направим грешки. Радостното е, че до този момент като игра показахме хубави неща, радваме хората. Съжалявам, че някои от хората, които са много важни за нашия състав, са в лошо състояние", отбеляза специалистът.

"Понякога трябва да се справяме с такива проблеми. Убеден съм, че след време Левски ще изглежда много по-постоянно и добре. Желанието ни е да радваме хората с много добра игра. Слаби отбори няма. Левски във всеки един мач излиза за победа, така че в утрешния двубой нашият отбор ще се стреми към победата. Много е важно да спечелим утре, една победа дава различно самочувствие, ние ще търсим победата. Имаме някакво лице, което ще се стремим да го запазваме. Ние сме длъжни всеки мач да излизаме за победа, докъде ще успеем само времето ще покаже. Това е една възможност, от която трябва да се възползваме", завърши Джанини.