"Борислав Михайлов е в напреднали преговори с едно име, което не мога да съобщя. Треньорът дойде инкогнито в София, преговаряхме с него, след което той си тръгна. От балканска държава е и е запознат с националния ни отбор. Не е сърбин, не е и Сречко Катанец", заяви пред Канал 3 Павел Колев, като добави, че президентът на БФС Боби Михайлов в момента е в Холандия, за да гледа на живо срещата от Шампионската лига на Твенте с Интер.

Синът му Николай е вратар на холандския първенец. Михайлов-младши бе титуляр за Твенте в мача с европейския клубен шампион, а срещата завърши 2:2.

"В четвъртък на Борислав Михайлов му предстои още една среща с чуждестранен треньор. В БФС са постъпили досиета на още 5-6 специалисти, които са изявили желание да ръководят националния ни тим", каза още Колев.

Очаква се във вторник да се проведе извънреден Изпълком, на който би трябвало да бъде утвърдено назначението на заместника на Мъри Стоилов. На Изпълкома ще стане ясно и бъдещето на Костадин Костадинов. Шефът на съдиите вече депозира оставката си в БФС. Следващият мач на България от европейските квалификации е на 8 октомври срещу Уелс в Кардиф.

Павел Колев уточни, че повиквателните за играещите в чужбина национали трябва да бъдат изпратени най-късно до 25 септември.