Днес Бербо стана първият играч на "червените дяволи" от повече от 60 години насам, който отбелязва хеттрик на Ливърпул.

Шотландският мениджър на Юнайтед заяви след края на мача:

"Вторият гол на Бербатов бе нещо, което не очаквахме - тази задна ножица беше истинска изненада. Не са много играчите, които могат да вкарат такъв гол, но за наше щастие Димитър успя."

"През миналия сезон имаше много критики към него в медиите - това се случва, когато купиш някого за много пари. Tака стоят нещата по света, но той започна този сезон по невероятен начин. Бербатов направи добра предсезонна подготовка на турнето ни и продължи да играе със стил. Никога не съм имал каквито и да е съмнения в качествата на момчето", заяви Сър Алекс.

Фъргюсън коментира и самия мач, не пропускайки да се заяде с Ливърпул.

"Когато си помислих, че ще вкараме 10 гола, резултатът стана 2:2. Това бе странно, но в крайна сметка взехме нужния резултат. Ливърпул не предложиха нищо и зависеха само от решенията на странични съдия, за да се върнат в мача. Едвин Ван дер Сар нямаше какво да спасява, Пол Скоулс контролираше халфовата линия, а ние бяхме опасни в атака чрез Димитър Бербатов и Нани, така че аз не се съмнявах и за момент, че можем да спечелим мача", демонстрира увереност шотландецът, цитиран от ТопСпорт.

"На Райън Гигс му беше лошо на полувремето. Рио се чувстваше по същия начин снощи, надяваме се да не е някакъв вирус, който да се разпространи в тима."