След вчерашния фурор срещу Ливърпул, където вкара хеттрик за победата на "червените дяволи" с 3:2, фенът решил, че е време да се извини в писмен вид на бившия капитан на националния ни отбор.

Ето какво пише в писмото си австралийският фен на Юнайтед:

Скъпи Димитър,

Моето желание е да ти се извиня

Съвсем малко след като ти дойде в Манчестър Юнайтед, аз бях един от най-големите ти критици. Истината е, че ти никога не разкри истинския си потенциал при нас. Всъщност на моменти ти беше безнадеждно слаб и макар да изнесе няколко сносни мача, в които на моменти демонстрираше проблясъци на класата си, като цяло времето ти с екипа на нашия отбор определено беше посредствено и разочароващо, с оглед на това, което демонстрираше в предишните си клубове.

Но причината за моето извинение е това, че преди време аз заявих, че ти никога няма да покажеш истинския си потенциал с екипа на Юнайтед. Това мое твърдение се оказа напълно невярно, след като в момента играеш невероятно и не само вкарваш голове, но връзваш играта на отбора и поемаш общо взето цялата отговорност.

Искаш топката и искаш да бъдеш там, където топката е. Нямам съмнения, че срещата ни преди две седмици те е вдъхновила (въпреки че ти играеше добре и преди нея).

Продължавай в същия дух, момче…

С много любов, Джоно