"Загубихме тежко. Това ни показа, че още не сме готови да играем с такива отбори като Спортинг. Много сме далеч, имаме още много да работим, сега правим всичко в движение", заяви Иванов.

"Знаем, че Спортинг е голям отбор не само за българското ниво, а и за Европа. Спортинг е от ниво, на което не сме нито ние, нито Лил, нито Гент."

"Казахме, че нашата цел сме я изпълнили, но не сме се предали. Ще се борим докрай, надявам се да излезем от групите."

"Ще се опитаме да забравим тази загуба, защото в понеделник имаме мач, който ни е важен. Това е хубавото на футбола, че няколко дни след такъв мач идва друг и можеш да се поправиш."

"Допуснахме грешки, видяхме второто полувреме как се разкъса отбора. Ще направим анализ утре, защото още сме под емоции и ще бъде грешка да го направим днес."

"Всички сме едно цяло - футболисти, треньори, ръководство и не трябва да обвиняваме никого за загубата."

"Дори да е имал лек пътен инцидент, Шакиб Бензукан е здрав, но му се събраха много мачове, игра и за националния отбор и треньорското ръководство прецени, че е по-добре друг да започне."

"Опитваме да изчистим грешките, но в този цикъл четвъртък-неделя, е много трудно да се работи върху това. Истинското лице на Левски ще го видите след Нова година, когато ще направим подготовка с всичко, защото селекцията я правихме малко в движение и някои играчи дойдоха по-късно."

"Има и такива мачове, при които всяко едно положение влиза, така че дали ще загубим с 3:0, 4:0 или 5:0… Виждате какъв стадион имат, каква селекция, последният играч, които го взеха беше за 10 милиона евро."