Най-вероятно в началото на следва­щата седмица ще бъде посочена вра­тата на Коща, като това не зависи от представянето на тима в Лига Евро­па и от столичното дерби с Локо (Сф).

Босовете на "Ти­тан" са бесни на спортния директор заради тотално сбърканата селек­ция. Както е извес­тно, ЦСКА се на­пълни с куп чуж­денци през лятото, по-голямата част от които излязоха големи ментета.

Костадинов вече призова за повече търпение към леги­онерите, но докато те влязат във форма, има сериозна опасност отборът да остане с калъф­ките за трети поре­ден сезон.

Все по-сериозно се гово­ри, че именно Ко­ща е имал после­ден думата за привличането на Гарра Дембеле, който се представя блестящо с екипа на вечния съпер­ник Левски.

Бив­шият национал по­съветвал начални­ците си да не купу­ват французина, защото той имал проблеми с режи­ма и не бил нищо повече от Дормушали Саидходжа. Борисов и Ива­нов са бесни на Костадинов и зара­ди изцепките му преди и след дер­бито с Литекс, информира Novsport.

За кратко Коща успя да настрои цяла България срещу ЦСКА с аро­гантното си пове­дение и заплахите, които отправи към съдията. След мача Борисов попитал Емил Костадинов какви ги върши в изпълкома, след като съдиите ре­жат "червените", визирайки съби­тията на двубоя с Литекс.

Там ЦСКА имаше претенции за две неотсъдени дузпи.