Боли ни много, но този мач няма да промени отношението ни към футболистите, Ясен Петров и Георги Иванов - Гонзо. Нека не се заблуждаваме и да си припомним, къде се намирахме само преди година.

Убедени сме, че Гонзо и Ясен водят ЛЕВСКИ по правилен път и успехът рано или късно ще бъде факт. Също така вярваме, че духът, който футболистите показаха преди две седмици срещу белгииците, не се e изпарил в Лисабон.

Все пак шансовете ни за излизане от групата се запазват след хикса между Гент и Лил, но дори и това да не се случи - трагедии няма да се правят (както казва Гонзо). Искаме футболистите да живеят с мисълта, че трибуните ще бъдат пълни, а песните ни ще огласяват София на всеки от оставащите домакински мачове от Лига Европа.

Отборът ще получи нужната подкрепа както в гостуванията във Франция и Белгия, така и в мачовете от вътрешното първенство. Последното ще го докажем още на следващия мач, въпреки неудобното време, по което ще се проведе.

Нека всеки, който може да "открадне" първия ден на следващата седмица, да го направи в името на ЛЕВСКИ и дойде на мача в Сливен.