"Гледах мача, не смятам, че се е случило нещо фатално. Така се гради отбор просто, не може само да побеждаваш, трябва да има и загуби", заяви Стоилов.

"Спортинг е голям клуб и са много далече от нас. Не мисля, че в Левски ще има някакви катаклизми след тази загуба и веднага ще ви кажа защо съм на това мнение. В отбора има доста чужденци, а тяхната психика е доста по-различна от нашата, така че вярвам, че отборът ще се изправи", каза бившият национален селекционер на България.

"Левски изигра само два мача в Лига Европа и нищо не е загубено. Смятам, че отборът засега върви доста добре", Екс-треньорът на "сините" коментира бъдещите си планове, но не пожела да каже нищо за националния отбор и избранниците, които повика Лотар Матеус за евроквалификацията с Уелс.

"Няма как за момента да работя в България, целта ми е да изляза в чужбина малко, дай боже някой да ни потърси. Няма никакъв вариант да поемам Локомотив (Пловдив) или някой друг български отбор в момента"

"Колкото до Матеус, той си знае човекът какво прави, аз вече не съм в националния отбор и нямам намерение да му се бъркам в работата му. В момента съм извън София и си почивам", завърши Стоилов, цитиран от Novsport.