"ЦСКА никога не може да има нулева година, абсолютно никаква. Винаги се борим до край за каквото и да е. Не сме играли достатъчно мачове, за да коментирам детайлно селекцията. Още е рано да се дават оценки. Гьоре Йовановски си остава треньор на ЦСКА, никога не е имало вариант да бъде махнат. Не знам защо се появиха такива информации, това излиза от вас, а не от мен. Обадиха ми се журналисти, още вчера казах, че той няма да бъде сменен." – заяви Борисов по повод появилите се информации, че се извършва поредната треньорска смяна в клуба за тази година.

"За мен обстановката в ЦСКА е спокойна, въпреки че има малко напрежение предвид класирането. Срещнах се с феновете, те имаха определени въпроси, на които им отговорих. Снощи пък в нашия офис имахме среща с Гьоре Йовановски и Емил Костадинов, с които коментирахме ситуацията в отбора и това е. Напълно нормално е да има подобни срещи, това не трябва автоматично да означава, че ще има промени" – допълни босът на "армейците".

Запитан дали има някакво напрежение между наставника Гьоре Йовановски и спортно-техническият директор Емил Костадинов, той отговори:

"Не съм забелязал Йовановски и Костадинов да имат различия, мисля, че са в добри отношения. Гьоре има същия картбланш, както и всички останали треньори на ЦСКА в момента. Да знаете някой треньор в ЦСКА, който е бил ограничен в нещо? Има големи правомощия. Това е, просто не съм доволен от класирането на ЦСКА в момента" – каза още Димитър Борисов.

Той също така уточни, че до зимния трансферен прозорец, ЦСКА няма да се разделя с нито един от настоящите си играчи.

"ЦСКА все още има шанс за първото място. Надеждата умира последна" - завърши на тръгване от стадион "Българска армия" шефът на ЦСКА, цитиран от Гонг.