Наставникът призова младите си играчи да покажат, че Уелс е повече от един Крейг Белами, който пропуска двубоя. Той бе категоричен, че иска момчетата му да забавляват публиката, изоставяйки стария, предпазлив подход. Флин обясни отсъствието на Белами, със скорошното му възстановяване от контузия, и добави:

"Знам, че през уикенда игра цял мач, и дори вкара гол. Нямаме проблеми. Радвам се. Ние дори се видяхме с Крейг във вторник, но коляното му все още малко го наболява след този мач. Сега трябва да се концентрираме върху играчите, които са готови. Не искам да се изхвърлям, но трябва да покажем, че можем и без Крейг Белами."

"Идеята ми е простичка. Казах на футболистите – 'Не се страхуваме, не се съмняваме, не се колебаем.' И те отговориха както исках, с фантастични тренировки. Трябва да спечелим този мач, и отборът ми е готов да забавлява и да бележи," каза още Флин.

"Подчертах, че мачът е у дома, и трябва задължително да победим." Брайън Флин завърши още по-патриотично: "Винаги съм си мечтал за този пост, и цяла седмица очаквам с нетърпение дебюта си. Когато започне химнът, ще ме чуете – защото ще го пея с пълно гърло!", завърши наставникът на Уелс, цитиран от Novsport.