Това разкри спортно-техническият директор на "червените" Емил Костадинов.

"Ако Йовановски е казал,че няма противоречия с мен, аз обаче имам въпроси към него. Чакам отговори с играта на отбора до края на сезона. И най-вече резултати. Защото това е единственото, с което един отбор може да се защити".

"Ако до последния кръг не вземем шест победи от първенството, а в Лига Европа не вземем точки срещу Рапид (Виена), Йовановски трябва да се замисли дали ще остане в ЦСКА. Ако изпълни тази програма значи ще си е свършил работата и няма какво да му кажа", заяви за ТопСпорт Емил Костадинов.

"Видно е,че е от мач на мач играем по-зле. В ЦСКА нямало качествени играчи. Смятам, че дори от времето на Тиаго Силва и Мурад Хидиуед имаме по-добри футболисти, но няма кой да работи с тях на тренировките. Не е само Маркиньос, който показва добри игри. И той също на моменти изпада в дупка, защото в отбора не се работа правилно".

"Не трябва само да се говори, нужна е правилна работа. В днешния футбол са важни резултатите. Ако не се постигат се разделяме с тези, които не ги постигат", категоричен е Костадинов.

"ЦСКА винаги е бил марка в Европа и е нужно да си върнем европейските позиции. Там е мястото, където оценят даден отбор. Ако играем силно в Европа, няма начин да не бъдем добри и в нашето първенство", коментира още Костадинов.