Набелязаният четвърти е националът Арменд Алими, който играе в хърватския опашкар Истра. 23-годишният Алими е работил заедно с Гьоре в Милано (Куманово).

Халфът иска да напуска Истра, който е сред слабаците в Хърватия, за да дойде в ЦСКА. Възможно е Алими да разтрогне договора си по взаимно съгласие и да дойде на "Армията" като свободен агент. В такъв случай за него няма да се плаща трансферна сума, а само комисиона на мениджърите му от агенция "Ракаспорт".

Според transfermarkt.de цената на футболиста иначе е около 400 000 евро.

Алими е с албански произход, навремето дори е имал предложение да играе за националния тим на Албания. Избрал обаче да рита под знамето на Македония.

Останалите трима, които е набелязал за привличане Гьоре Йовановски, са играчи от българското първенство, но имената им засега се пазят в тайна, твърди Блиц.

Йовановски сам ги избрал и ги очаквал през декември, ако все още е треньор на ЦСКА. Предполага се, че единият от тях е нападателят на Пирин Станислав Костов, към когото обаче интерес има и от ръководството на Левски. Македонецът е харесал и Дерек Асамоа от Локо (Сф), информира Novsport.