Англичаните бяха по-активни през целия мач, но в крайна сметка дори можеха да загубят, ако шутът на Йованович не се отби в гредата.

"Треньорът получава по 6 милиона паунда на година, а отборът игра почти толкова лошо, колкото на Мондиала в ЮАР. Изоставаме с 3 точки от лидера в групата и сега трябва да търсим начин да се върнем на върха", отбеляза таблоидът "Сън".

Черна гора измъкна равенството срещу Англия на "Уембли"

Самият Капело побърза да се защити. "Играхме срещу отбор, който е много труден за побеждаване. Мисля, че нищо фатално не е станало. Ние сме силен отбор и оставаме в играта", контрира Фабио Капело.

"Създадохме нашите положения. Вратарят на Черна гора определено бе най-добрият им футболист. Трябва да приемем положението. Това е футболът. Не е като при бокса, където печелиш, ако натискаш опонента си повече. Това е просто един мач, остават ни още 5. Когато приключим квалификациите ще ви кажа всичко", сподели още Дон Фабио.

На друго мнение бе селекционерът на Черна гора Златко Кранчар, съобщи ТопСпорт.

"Всеки трябва да признае, че се справихме отлично на "Уембли". Не беше лесно, особено след като загубихме капитана Вучинич заради контузия. Имахме план, който стриктно спазвахме. Мисля, че си изпълнихме задачите перфектно", категоричен е селекционерът.