Санкцията му обаче изтича след по-малко от седмица. На 1 ноември пък Eдo ще бъде обявен като спортен директор на смърфовете, но всъщност ще бъде треньор в сянка.

И вчера Ераносян присъстваше на заниманието на черно-белите. Той изгледа тренировката отстрани, но според запознати Локо вече се готви по неговата методика, информира Novsport. 

Специалистът ще има думата и при определянето на титулярния състав. Легендата на смърфовете Христо Бонев вече обяви, че ще се радва именно Ераносян да го замени на треньорския мостик.

В съботния двубой срещу Берое пък дебют за Локомотив ще направи Басалия Саканоко. Той ще замени на върха на атаката Базил де Карвальо. Карвальо е наказан за две срещи, тъй като в предишния кръг срещу Миньор получи червен картон за удар без топка срещу противников състезател.

Саканоко игра добре за смърфовете в контролата с Брестник (4:3) във вторник и дори отбеляза едно от попаденията. Вчера към тима се присъедини и Карвальо, който пък бе на лагер с националния отбор на Гвинея Бисау.

Единственият контузен в състава на Локомотив преди мача с Берое е Мартин Кавдански.