"Белия" бос заяви пред "Меридиан Мач", че арбитърът е поръчков престъпник, който обслужва интереси.

"Какво да коментирам?! Този рефер е престъпник, който обслужва интереси. Поръчков съдия. Затова ще вдигна всички футболни президенти на бунт, за да може да спрем съдийския произвол!"

"Видяхте как този рефер си затвори очите и въпреки че видя на два пъти игра с ръка в наказателното поле, не отсъди дузпа в наша полза. При първото положение от националите по волейбол само Матей Казийски може да спре така добре топката с ръка. Вдигнаха ни и несъществуваща засада, при която можеше да отбележим гол", каза разгневеният шеф на "белите".

"Говорих с шефа на реферите Коце Костадинов и той ми каза, че положенията не са спорни, а е имало чисти дузпи. Очевидно Борислав Михайлов обслужва интересите на три отбора и един от тях е Черно море. Другите всички ги знаят и това са Литекс и Локо (Сф). Нали видяхте в Сливен каква дузпа свириха за тима на Любо Пенев. Без да им пука, ги бутат към Европа".

"Кажете ми само на кой друг отбор съдийската комисия се е извинявала за допусната грешка. Защото аз ще ви кажа на кой го направи, точно на Черно море", каза бесният Венци Стефанов, цитиран от Novsport.