Въпреки добрите резултати на бургазлии от началото на сезона, Бала сподели, че тимът му в момента гради име и ще може да започне да мечтае едва когато този процес завърши, а "акулите" защитят постигнатите успехи.

"Мисля, че бе добър спектакъл за зрителите по трибуните и пред телевизионните екрани. Особено през второто полувреме успяхме да наложим офанзивния си начин на игра и успяхме да победим", коментира наставникът на Черноморец, цитиран от Гонг. 

"Голът, който стана в първите две-три минути поотряза схемата ни на игра и самочувствието на играчите ми. Но те се окопитиха бързо, аплодирам ги, тъй като срещу директен противник като Локо Сф те успяха да победят. Това ме радва като треньор", добави той.

"Разбира се, че съм доволен от играта на новото попълнение Муйтис Лис, качествата му са безспорни. Муса и Лис, заедно с Жоро и другите нападатели, ще имаме страхотна конкуренция в нападение, а това ще ни даде преднина пред другите тимове", продължи Бала.

"Можем да помислим за нещо повече, но ако се казвахме Левски или ЦСКА. Ние се казваме Черноморец и градим име в момента, което трябва да защитим с играта и занапред", допълни той.

"С промяната на треньорското ръководството в Калиакра се видя и новото лице на тима срещу ЦСКА. Не смятам, че Калиакара е от слабите отбори, надяваме се да победим в следващия кръг, въпреки че съм сигурен, че няма да ни е лесно в Каварна", завърши Красимир Балъков.