"Това, че Лил загуби като гост на Лион във френското първенство с 1:3, няма никакво значение. Да не забравяме какъв отбор е Лион, нищо, че сега и те преживяват криза и са в дъното на таблицата. Също така не може да сравняваме като класи френския шампионат и нашия. Разбира се, сравнението е в полза на френското първенство", предупреждава Мъри.

"Ясно е, че Дембеле е в много добра форма и ще иска да се докаже на своя земя. Но да не забравяме, че в Лил също има класни футболисти и може да не му позволят да се разгърне. А от друга страна, играчи като Пиер Ален Фро и Жервиньо също са много класни футболисти. Ако Левски разчита да вземе нещо от този мач само на индивидуалните качества на Гара Дембеле, ще сбърка. Надявам се обаче треньорското ръководство да не направи тази грешка и да заложи на колективното начало и изключителна тактическа дисциплина", съветва Стоилов.

"Предупреждавам, че дори и Левски да играе на сто процента от възможностите си пак може да загуби срещата, защото Лил е качествен отбор. Но от друга страна, всеки тим прави грешки и ако "сините" са съсредоточени могат да се завърнат с точка, а защо не и с три", оптимистично завърши Стоилов.