"Искаме да използваме мини-шанса си да вземем точки от гостуването си на ЦСКА, но знаем, че българите са много силен отбор. Познаваме вашия отбор, но не знаем, че в момента е в криза, това не ни интересува много. Знаем, че българските тимове са много борбени, много технични. Имаме в това отношение вече едно на ум. ЦСКА със сигурност е по-голямото име от Берое, познат е във футболна Европа".

"Иначе ние играхме с Порто и Бешикташ, които смятам за фаворитите в нашата група. Това се очакваше, едва ли е изненада. ЦСКА и Рапид са на едно ниво, но ние ще се опитаме да спечелим утре. Дали ни урежда равенството? Вижте, ЦСКА ще се опита да спечели, ние също, така че едва ли ще се получи равен резултат. Сега не мога да ви кажа кое е приоритет за нас – първенството или Лига Европа. Сега на дневен ред и най-важен за нас е мачът ЦСКА – Рапид Виена", коментира привлеченият през това лято в тима бранител Марио Зонлайтнер.

Рапид респектирани от ЦСКА, спомнят си за Туньо


"Да, наистина до този момент нямаме спечелени точки в групата ни, което не ни харесва. Поради това, идваме в София с идеята да спечелим първите си точки именно срещу ЦСКА. Познаваме вече съперника ни, гледахме някои от последните му мачове. Имаме нужният респект към българите, но в никакъв случай не се страхуваме. Мога да направя сравнение между Берое, с които вече играхме два пъти и ЦСКА и смея да твърдя, че утрешният ни противник е по-силен.", изрази мнението си друг бранител на Рапид - Маркус Катцер.

"Идваме само с една единствена цел. Да победим. Друго няма да ни задоволи. Равенство? Нека все пак видим как ще се развие мача, но за равенство ние не говорим", отбеляза халфът на австрийците Вели Кавак, който е национал на страната, цитиран от Novsport.