"Само искам да кажа първо, че Мишел Платини отпадна от групата за мача, тъй като страда от вирус. Нормално е да се чувства натиск в момента. Аз обаче мисля, че аз и футболистите носим голяма отговорност пред себе си".

"Всички в отбора са подготвени за мача с австрийците. Оставяме Калиакра на заден план и вече го забравяме този мач, трябва да гледаме само напред".

"Гледах четири мача на Рапид - гледах им доста мачове, включително и тези с Бешикташ и Порто. Ние не сме доволни от резултатите си в първенството, при Рапид съм сигурен, че нещата стоят по същия начин, така че се надяваме да се получи качествен мач, защото всеки един от нас иска победата", коментира треньора на "армейците".

Рапид: Разузнахме ЦСКА, дошли сме за победа 

"Феновете? Те винаги са с нашия отбор. Тяхната подкрепа е много важна за нас и аз съм сигурен, че ще получим доста добра подкрепа в утрешния мач. Всичко опира до въпрос на мотивация. Момчетата излизат пределно мотивирани срещу Порто и Бешиташ и виждате какви хубави мачове правим".

"Ако ме уволнят след мача с Рапид, няма да бъда нито първия треньор на ЦСКА, нито последния, така че това е. Ако аз съм проблемът на клуба, няма проблем, бих си тръгнал. Сега обаче не трябва да се занимаваме с такива неща, а трябва да мислим как да излезем от кризата. Това е моето желание".

"В началото, когато започнах кариера сам на себе си дадох една дума:
"Гьоре, ако искаш да бъдеш треньор, трябва да правиш това, което ти искаш, а не което искат другите".

"Аз съм решил какво трябва да правя, за да излезем от кризата, а дали Гьоре ще бъде още един ден треньор или няма да бъде оставям на ръководството да прецени дали са доволни или не. Никой не е си е помислил да ми се меси в работата", завърши Йовановски.