"Червените дяволи", които излязоха в частично експериментален състав, показаха безобразно слаба игра срещу турците и определено не показаха, че имат потенциал да заместят звездите като Димитър Бербатов, Уейн Руни и Раян Гигс.

Димитър Бербатов бе в групата за мача, но така и не се появи в игра, тъй като Алекс Фъргюсън предварително бе решил да му даде почивка. В същото време Димитър Иванков изигра 90 минути на вратата на турския тим и освен положението при единствения гол, почти нямаше положения, при които да се намесва.

Единственото попадение реализира Луиш Нани в седмата минута. Той напредна необезпокояван пред наказателното поле и с мощен удар разстреля Димитър Иванков, който можеше да са намеси и по-добре.

Голмайсторът бе и най-добрият играч в мача, показвайки невероятно желание за игра. За разлика от него повечето му съотборници не показаха такова старание. Бледа сянка бе и Федерико Македа, който водеше атаката на отбора.

В края на двубоя Димитър Иванков спаси опасен удар на Нани, а Хавиер Ернандес - Чичарито направи невероятен пропуск сам срещу бившия български национал.

За цялата среща турският шампион отправи едва два анемични шута към вратата на Томаш Кушчак. В самия край Димитър Иванков дори се включи в атака, но безуспешно. В другия двубой от групата Рейнджърс и Валенсия завършиха 1:1 на "Айброкс".

Еду откри за домакините в 34-ата минута, но веднага след почивката същият този играч си заби автогол и оформи крайния резултат, предаде ТопСпорт. 

ЮНАЙТЕД:
Кушчак, Рафаел, Смолинг, Видич, Евра, Флетчър, Карик, Андерсон (Ернандес 78), Нани, Македа и Парк (Обертан 71).

БУРСА:
Иванков, Тандоган (Кешели 71), Ердоган, Степанов (Озтюрк 46), Ведерсон, Шен, Свенсон, Ергич, Ипек, Инсуа, Йълдъръм (Тугай 46).

Класиране в група "С":

1. Манчестър Юнайтед - 7 точки.

2. Рейнджърс - 5 т.

3. Валенсия - 4 т.

4. Бурсаспор - 0 т.