Шотландецът не пусна като титуляр българския нападател Димитър Бербатов и предпочете да заложи в предни позиции на Кико Македа.

"Доволен съм от победата, превъзхождахме противника и контролирахме събитията на терена през целия мач. Успяхме да вкараме само един гол, но това не ме притеснява", заяви Фъргюсън след срещата.

"Гостите играха предимно отбранително и мисля, че отправиха единствения си удар към вратата ни чак в края на мача", допълни шотландецът.

"Рууни? Не съм чел неговите изявления в пресата за напускането му, но ще се поинтересувам. Ние като голям клуб се стремим да запазваме най-добрите си футболисти, но както казах, вратите за Уейн са отворени. Надявам се до 24 часа да решим какво ще правим и какви мерки ще предприемем", завърши Съра.

На практика това означава, че днес трябва да бъде взето тежкото решение за бъдещето на голямата звезда на клуба. Уейн иска да напусне Юнайтед и призна това пред пресата, а кандидати за подписа му са Манчестър Сити, Реал (Мадрид) и Челси.

Говори се, че и Барса го иска, но вчера "Ел Мундо Депортиво" пусна информация, че Гуардиола не го слага в плановете си, информира Novsport.