След разговорите Валентин Михов ясно заяви, че ще поеме поста само, ако притежава цялата ръководна власт в ЦСКА и взима всички решения сам, но преди това ще трябва да разгледа подробно бъдещите планове, финансови отчети и кадровата политика в клуба.

Собственикът на "червените" Димитър Борисов напусна ресторант "Грозд" точно в 18:52 часа, но сподели, че все още решението относно назначаването на Валентин Михов "не е окончателно, защото преговорите ще продължат до края на следващата седмица".

Името на новия спортно-технически директор също не бе назовано, както и това на наследника на Гьоре Йовановски на поста старши треньор. Те ще станат ясни в близко бъдеще, като решенията по всяка вероятност ще бъдат взети от новия президент.

Това би означавало, че хората от "Титан" ще се оттеглят от управлението и само ще финансират отбора, но идеята все още е само "проект" и не е официално обявена. На практика това ще доведе до смяна изцяло на структурата в клуба, след като предишната не донесе очакваните резултати.

Все пак Вальо Михов даде малко повече яснота около разговорите днес: "Това е само първоначална среща, ще продължим разговорите си и до края на другата седмица трябва нещата да се изяснят. Не може всичко да се реши за един едночасов разговор. Със сигурност едно от условията ми е да ми бъде предоставена цялата власт в ЦСКА и да вземам всички решения.

Едва след като това стане ще се мисли за евентуален спортно-технически директор и старши треньор на отбора", каза Валентин Михов.

"Не е лесно да се вземат подобни решения. Трябва да видим финансовия ресурс, защото той е най-важният във всяка една фирма. Трябва да разгледаме базите, документацията, стадиона, строителството и всичко останало заедно с финансисти и по-подготвени хора.

"Титан" не са попаднали на хора до момента, но не може да се отрече, че са направили много. Може би ще подготвя екип, но при положения, че преговорите през цялата следващата седмица се развият в подходяща насока. До тук са допуснати грешки, това е ясно. Трябва да се създават футболисти от детско-юношеската школа и оттам да излизат истински таланти, а не просто добре подготвени състезатели.

Има достатъчно хора и спонсори, които могат да помогнат, ако се раздвижи формата на акционерното дружеството и се даде ясна цел и перспектива за развитие. Всичко е лесно, когато има ясна идея."