Той е с проблеми с адуктора и ще почива в следващите 20 дни. Това означава, че освен двубоя с Миньор Виданов ще пропусне и мачовете с Берое и Рапид Виена. За сметка на това обаче в групата на "армейците" се връщат Апостол Попов и Коста Янев, предаде Гонг. 

Попов извади рамо по време на последния мач на Павел Дочев като треньор на ЦСКА срещу Видима Раковски. Защитникът вече е почти възстановен от травмата и ще е на разположение на Милен Радуканов. Очаква се обаче Попов все пак да не започне като титуляр, тъй като не е в 100-процентова форма.

Коста Янев също се завръща в състава. Футболистът не е попадал в групата на ЦСКА от дълго време насам и тотално бе отписан от Гьоре Йовановски. Очаква се в двубоя срещу Миньор Милен Радуканов да направи някои съществени промени в състава, с което да изненада домакините.

На този етап в разширения състав попадат 19 футболисти.
Ето кои попаднаха в групата:

Здравко Чавдаров, Райс Мболи, Костадин Стоянов, Джузепе Акуаро, Румен Трифонов, Апостол Попов, Йордан Минев, Фабрицио Грило, Тодор Янчев, Спас Делев, Борис Галчев, Коста Янев, Уилям Тиеро, Александър Тонев, Маркиньос, Грегъри Нелсън, Дормушали Саидходжа, Криситан Тибони и Килиън Шеридън.