След една седмица "сините" приемат французите в изключително ключов мач от група "С" на надпреварата.

- Информацията е изнесена в нашия сайт. Всичко, което правим е с цел да облекчим нашите привърженици. Желаем да стимулираме хората, които имат абонаментни карти. Те ще могат още от утре да си купуват билети за мача на отделна каса, която ще бъде на улица "Тодорини кукли". Те ще могат да ползват известни отстъпки при закупуването на билетите. Ще могат да си купят пропуск срещу представянето на съответната карта.

Новото е, че им даваме възможност да си купят билет освен за мача с Лил и за двубоя със Спортинг Лисабон. Така ще могат да си запазят и мястото. Мисля, че отстъпката е прилична. Притежателят на абонаментна карта ще може да си купи билета за Сектор "А" срещу 14 лева, а останалите ще трябва да платят 18. В Сектор "В", който има карта ще си купи билет за 11 лева, а другите за 14. В Сектор "Б" абонатите ще влизат срещу 8 лева, а останалата част от публиката ни ще трябва да плати 10. Искам да се знае, че по един лев от билетите за Сектор "Б" отива в нашия фенклуб, който ги ползва за различни цели. Благотворителни дейности, пътувания…

- Преди домакинството на Гент продажбата на билети и организацията минаха по ноти, смятате ли, че и сега ще бъде така?

- Надявам се. От вторник започваме предварителна продажба на стадион "Васил Левски" и на "Георги Аспарухов". Това ще се случва от 10 часа до 18. В сряда ще бъде по същия начин. В деня на мача билетите ще се продават само на нашия стадион.

- Имате ли точна информация колко души имат абонаментни карти за сезона?

- Абонаментни карти за този сезон имат над 2 500 души. Те имат възможност да си запазят мястото срещу закупуването на билет. Мачовете от груповата фаза не са включени в абонаментните карти. За това и правим тези отстъпки. Искаме по този начин да благодарим на хората, които са си купили карти за сезона. Тази практика, която е от години дава своя ефект. За жалост, не винаги може да ги зарадваме. Представянето на отбора оказва влияние върху бройката на закупените карти. Когато играхме в групите на Шампионската лига имахме около 3 500 продадени карти. Сега бройката е по-малка, но се надявам с доброто представяне да убедим хората. Работим в тази посока, особено за "Б" сектор. По този начин сме свели до минимум негативните явления, които се забелязваха преди. Мисля, че работим добре с нашия фенклуб и нашите фенове.

- Пълният капацитет на стадион "Георги Аспарухов" ли ще бъде пуснат за мача с Лил?

- Предполагам, че ще има голям интерес за този мач. Ще създадем възможност да пуснем пълния капацитет на стадиона. За съжаление, не може да ползваме целия сектор "Г", защото има изисквания от УЕФА, да има сектор за гостите. Мисля, че миналия път почти сто процента продадохме билетите. Дай Боже подкрепата с Лил да бъде същата, като с Гент. Дано и отборът да отговори на желанието на публиката и да спечелим този важен мач. Това ще ни даде възможност да направим заявка и за преминаване по напред.