Задачата е математически проста - ако ЦСКА спечели всичко до края на годината у нас, Радуканов остава треньор на "армейците". При този вариант собствениците на клуба, няма да имат никакво право и подбуди да предприемат поредната рокада, предаде Гонг.

Ако Милен Радуканов начело на ЦСКА вземе мачовете за първенство срещу Пирин, Локомотив Пловдив и Академик София, а също така и двата мача за Купата на България, то той може да се окаже най-удачния избор за наставник.

Относно оставащите три мача от Лига Европа - там цели на всяка цена няма да бъдат поставяни, като ще се иска единствено добро представяне. За двубоите от Европа фиктивно като треньор ще бъде записван Сашо Борисов, но реално всичко ще се прави от Радуканов.

Колкото до мачовете от А група, в момента от ЦСКА проучват възможността за удължаване на временния лиценз с който той да може да продължи да води отбора. Очаква се утре Милен Радуканов лично да се срещне с Димитър Борисов, като на тази среща вероятно ще му бъдат зададени целите пред него.

Идеята на ръководството е да не се прибързва с търсенето и назначаването на треньор, който по примера на Йоан Андоне, Павел Дочев или Гьоре Йовановски бързо да се превърне в разочарование.