Българският нападател отново не успя да се разпише и 20 минути преди края отстъпи мястото си на терена на ветерана Ернан Креспо. Парма се нуждаеше от победа, за да се отдалечи от зоната на изпадащите, но нападателите на домакините така и не съумяха да превземат вратата на тима от Верона.

Двата отбора завършиха мача с по десет човека след червени картони на Джемайли и Фернандес. Така пармалатите са на 17-о място с 8 точки и само по-добра голова разлика ги дели от последните три отбора в класирането Чезена, Болоня и Бари.

Наполи и Сампдория записаха важни победи като гости и се движат плътно зад отборите в челото на таблицата. Наполи надигра Бреша с 1:0 с гол на Есекиел Лавеци и е на пета позиция с 15 точки, колкото има и четвъртият Ювентус.

Сампдория заема шесто място с точка по-малко от Наполи след победа със същия резултат над Чезена с попадение на Джампаоло Пацини във втората минута на добавеното време на мача.

Голове на Санчес и Исла пък донесоха победата с 2:0 на Удинезе над Бари, които пропуснаха дузпа чрез Барето. Каляри победи Болоня с 2:0 след попадения на Нене в 51-та и Наинголан в 78-та, предаде Гонг.