Радуканов намекна, че ще продължи да води червените, но за наставник ще бъде записан Сашо Борисов, който притежава нужния сертификат.

Милен Радуканов ще държи тест за бъдещето си в ЦСКА

"Снощи говорих с тях по телефона, говорихме за мача. Днес се прибира Митко Борисов, ще се видя с него довечера, и с Иво Иванов, и ще видим какво ще стане", заяви Радуканов, цитиран от Novsport.

"Искам първо да поработя, да свършим работа, после е време за приказки. Плюс това още не съм свършил кой знае какво", каза Радуканов пред "Канал 3".

"Не бих искал да си дам оценка сам на себе си. Опитвам се в тези две седмици да поставя на едно добро ниво отношенията между футболистите. Пошегувах се тогава, че съм казал, че ги обичам, искам да съградя доверие между тях", добави той.

На въпрос дали ще води ЦСКА срещу Рапид във Виена в четвъртък
Радуканов каза: "И аз мисля че така ще стане. Ще отидем в Рапид, за да играем като равен с равен. Мисля, че имаме възможност да се надиграваме с тях и да постигнем един добър резултат."

Той смята, че точната позиция на Спас Делев е на върха на атаката. "Спас Делев го наблюдавам най-добре от една година. По-добре се чувства на тази позиция, отколкото на фланга. Вчера вкара два гола, което е един добър атестат. Най-радващото е, че с последните си три гола си повиши цената."

"Не съм говорил с шефовете да продават Платини", добави той.