"Желанието на всички в отбора е Раис М'боли да остане в ЦСКА. Това е главната цел която предстои пред клубното ръководството. Дали стражът ще остане, ще се разбере преди заминаването на тима за зимна подготовка. Започнали сме разговори с президента на Славия Венци Стефанов. Ще видим как ще се развие диалога", заяви Емил Костадинов.

"Никой в клуба не е преговарял за идването на Карвальо в ЦСКА. Той наистина е добър футболист, но засега не сме отправяли оферта към пловдивския тим за него", добави още спортно техническия директор Костадинов.

"Мачът в Сливен, който предстои не е шампионатен. Ще се играе по-отворено защото в двубой за купата всичко ще се решава в една среща. Нормално е техният треньор Симонович да е амбициран. Всеки наставник, който извежда свой отбор срещу ЦСКА винаги е мотивиран да търси победата защото успех над нашия отбор носи голям престиж както за тима, така и за самия треньор.

Очаквам интересен мач и се надявам, че в крайна сметка ние ще сме победители и ще отидем в следващата фаза на турнира", уверено сподели Костадинов.