Именно заради това треньорът на "червените" Милен Радуканов даде почивка на единия от най-стабилните си играчи Джузепе Акуаро. Както е известно, италианецът е наказан за двубоя с турците и по тази причина Радуканов иска да види как ще изглежда защитата на "червените" без него.

Освен Акуаро почивка получи и друг основен "армеец" - Райс МБоли. Той обаче е във Франция, тъй като има семейни проблеми. Иначе всички останали футболисти на ЦСКА са в групата за двубоя за купата. Няма ги доста от чужденците - Тиеро, Грило, Еспозито, Нелсън. Първите трима така или иначе не играят достатъчно.

Нелсън пък е със сериозна контузия в коляното и може да се оперира след мача с Бешикташ. Попадналият първоначално в групата за гостуването на Сливен - Лукас Трекаричи, също отпадна от групата, като причината е контузия.

На вратата на ЦСКА ще бъде Здравко Чавдаров. Пред него в защита ще действа карето - Минев, Стоянов, Виданов, Трифонов.За разлика от мача с Локо (Пд) в халфовата линия ще играят само Тодор Янчев и Борис Галчев, докато Коста Янев ще остане на резервната скамейка. По дясното крило ще атакува Александър Тонев, а по лявото - завърналият се след наказание Спас Делев. На върха на атаката ще е Мишел Платини, който все още чака първия си гол през този сезон.

Голямата звезда на ЦСКА Маркиньос пък ще има пълна свобода на действие, както бе и в мача срещу Локо (Пд), в който бразилецът вкара феноменален победен гол, предаде Novsport.