Босът на белите присъства на жребия за 1/8-финалите за Купата на България, който отреди неговият тим да се срещне с Етър Велико Търново.

"Силен отбор, искаше ми се поне един мач на нашия стадион да изиграем, но ще видим. Отбор, който иска да влиза в "А" група, тим с амбиции, ще бъде труден мач, много труден", сподели по повод жребия Венци Стефанов.

Докато се разхождаше между журналистите, президентът на Славия успя да изненада репортерите, след като изригна с думите: "Тия висшисти в Литекс ми е**** майката."

"Това, че съм казал някоя истина не значи, че съм водач. Ако мълчиш, по-добре да се облечеш като тези момиченца и да носиш женски дрехи. Аз още нося панталони."

"Притеснявам се единствено от съдийството. Аз му казах и на онова момче, ако иска да е съдия, да свири по правилата. На това момче Ангелчо (Ангел Ангелов – бел. ред.), той пък чичо му бил откраднал топките. Ангелчо е от тези, които свирят за силния, той за него свири. А знаете ли колко е добре да свириш по правилата и да си достоен човек. И като се наведеш и те поставят в поза "партер"… В Литекс има много борчета, затова става - майката си трака", завърши Стефанов, цитиран от Гонг.