Бешикташ е силен отбор, с голям бюджет. Ще се опитаме да им се противопоставим. По принцип във всеки мач, който играеш, не трябва да допускаш гол. Само така можеш да се надяваш на победа.

Срещу Академик изиграхме тежък мач, който не се разви добре за нас. Исках да направя промени в състава, за да мога да дам почивка на някои играчи заради срещата c Бешикташ. Виждате, че имаме контузени почти през целия сезон. Надявам се това да не повлияе за Бешикташ.

Така се получава, че много от нашите постоянно са контузени и не успяха да помогнат в по-голямата част от сезона. Аз съм длъжен да вярвам на всички, че наистина са контузени или болни. Факт е, че в момента имаме само 18 футболисти. От 30 останаха 18.

Разговарях със собствениците, Димитър Борисов идва на стадиона. Те са доволни от последния месец с изключение на играта срещу Академик. Казаха, че вярват в отбора.

За бъдещето си в ЦСКА и предстоящите трансфери Милен Радуканов заяви: "Изчакваме да мине мачът с Бешикташ и да се реши генерално какво ще се прави нататък. Това е и причината да не мисля за селекция. Има футболисти на ЦСКА, с които не бих искал да се разделям. Има и играчи от българското първенство, които пък бих искал да видя с екипа на ЦСКА, но нямам представа дали ще стане."