Само победа ще запази минималните шансове на "червените" да прескочат групата. Турците също ще гонят 3 точки, но няма да отпаднат от сметките и при равенство.

Мачът се чака с огромен интерес от феновете. Очакват се над 3000 турци, които ще реват мощно за Гути и компания. Една част от тях вече е в София, а основната група от Истанбул пристига днес. Бешикташ ще бъде подкрепян и от турски студенти, които учат в България. Комшиите се събират пред храм-паметника "Александър Невски".

Не е изключено "червените" ултраси умишлено да минат оттам и да последват инциденти.

Около 1000 българи драха гърла за ЦСКА на "Исмет Иньоню" в първия мач преди 2 месеца и половина. В сектор "Г", както винаги, ще има хореография, зад която застана този път и клубното ръководство. Над 200 фенове мотивираха допълнително отбора с песни и скандирания на последната тренировка късно снощи.

Още от сутринта полицията ще следи строго за реда. Приблизително 1000 полицаи охраняват рисковите места в столицата, за да няма инциденти. Кръв се ля преди 4 години, когато ЦСКА и Бешикташ се срещнаха в мач за Купата на УЕФА. Тогава пострадаха няколко привърженици на Бешикташ, предаде Novsport.

Радуканов: Трябва да не допускаме гол тази вечер

Очаква се не повече от 17 000 зрители да присъстват на мача. До снощи бяха продадени 7000 билета за фенове на двата отбора. На "Васил Левски" феновете на "червените" ще са най-много 16 000. В ЦСКА се надяваха над 20 000 да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора, но това със сигурност няма да стане.

"Очакваме в деня на мача да продадем още около 8000 билета", казаха от ЦСКА.