Купи и грамоти от организаторите Георги Бойчев и Дончо Донев получиха всички ръководители на БФС, спонсори и журналисти. Сред наградените бяха министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, президентът на БФС Борислав Михайлов, Иван Славков-Батето, Валентин Михов и други.

Всяка година във всички областни центрове се организират футболни турнири за деца от 10 до 14 години, като целта е малчуганите да спортуват. Външният вид на Иван Славков обезпокои безбройните му фенове в Балабановата къща миналата нощ, пише podtepeto.

Батето видимо не е в перфектно здравословно състояние. Поотслабнал е, умърлушен е и като цяло не прилича на себе си. Какво се случва с бившия президент на БФС и каква е причината за болнавата му визия, никой не коментира. Батето се видя със стари приятели, пи червено вино...

Но видимо нямаше нито сили, нито настроение. Е, вкара от обичайния си репертоар, но някак го направи по инерция. Славков демонстрира невероятното си чувство за хумор докато получаваше наградата си.

"Тържеството е добро, масата е отрупана, момичетата, даващи статуетките са хубави, но имам една забележка - няма го министъра на образованието Сергей Игнатов. Нареждам догодина да дойде. Дотогава ще сме взели имотите на БАН, а Плевнелиев ще построи 28 стадиона, за да кандидатстваме за домакин на световно първенство по футбол.

А англичаните да не могат да протестират. Национален стадион не ни трябва. Нужни са ни 20 стадиона. В момента нито едно съоръжение не отговаря на изискванията. И каква е тази дивотия. "А" група да стане 10 тима. Ето виждате - Бургас умря, Сливен също. И какво ще остане? Аз български футбол не гледам. Гледам английско първенство и то само, когато Бербатов играе", каза Иван Славков, цитиран от Novsport.