Батето: Аз български футбол не гледам

Бившият и настоящият президенти на БФС демонстрираха топли чувства на връчването на наградите на асоциацията на българските футболисти "Децата и футболът".

Обратно в новината

Коментари - Батето: Аз български футбол не гледам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИ ОСВЕН БУТИЛКАТА ДРУГО ГЛЕДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА,БЕ?ТАТОВО ВЛЕЧУГО.

Честно казано ми е много чудно защо по всички форуми и новини се джафкате ЦСКА и Левски. Истината е една - футбол в истинския смисъл на думата в БГ няма. Има едни разлигавени чалгаджии с мерцедеси и с вечни контузии, известни само с това коя т.нар. плеймейтка, пардон манекенка са опънали, в кой клуб на масата са играли и колко бира са изпили без да ходят до тоалетната! И за съжаление 99% от БГ футболистите попадат под този общ знаменател! Винаги ми е било хубаво като виждам БГ отбор (независимо кой) да бие чужд отбор, но за съжаление вече почти не го виждам :-(

аз такпва животно "български футбол" не знам дали има .....

Какво направи за футбола този мушморок.Детско юношесткият футбол ли оправи, базите ли.Само ядоха пиха и крадоха колкото могат,а бе циганска работа.

И аз питам: User, ти защо толкова мразиш Левски?!

Всички мразят отбора наречен Левски, защото с подкрепата на този отбор от съдии,и бфс унищожиха футбола в БГ. Цяла България скандира(к.. за левски уле)

Как да гледа български футбол като му разказа играта и сега десетки години няма оправяне

САМО ЛЕВСКИ!!!

Евала на Батето - гигант ! И аз не гледам БГ футбол, защото футбол в България няма - има сини измекяри в БФС, които го убиха с уредените мачове на геренските балерини. По негово време станахме 4-ти в света - но тогава треньора и повечето футболисти бяха от най-добрият БГ отбор - ЦСКА, а не от милиционерското комплексарско отборче от Подуяне ! Дълги години да ни радва с коментарите си Батето !

абе братле теб да не те е минал целия отбор на ЛЕВСКИ че толкова те дразният

Не искам да ти разбивам фантазийте, но на световното в САЩ имаше повече футболисти на Левски отколкото на цска, а тези които наричаш измекяри, бяха едни от героите тогава.

Боби Михайлов, Емил Кременлиев, Цанко Цветанов, Петър Хубчев, Даниел Боримиров, Наско Сираков, Велко Йотов, Златко Янков, Пламен Николов, Попов, Георги Донков