Огромна част от феновете на Фрайбург са във възторг от трансфера на Гара Дембеле. Голаджията на Левски подписа с немския клуб вчера, което бе посрещнат с огромно одобрение от 99% от привържениците.

"Мега страхотен трансфер! Носеха се някакви слухове от 4 седмици, но комплименти към ръководството, че запази трансфера в тайна.Трансферната сума, която даваме за него също е много добра. Иначе характерът му (на Дембеле- бел.ред.) не ме интересува. Добре дошъл във Фрайбург, Гара! Направи ни щастливи", пише един от феновете, цитиран от ТопСпорт.

"Невероятен трансфер! С Папис Демба Сисе може да оформят един от най-добрите нападателни дуети в Лигата! Вярно е, че българското първенство не е от класата на Бундеслигата, но Дембеле има и много голове в Лига Европа", радва се пък друг.

"От спортна гледна точка, този трансфер е добър, но от социална...? Два пъти е бил арестуван за каране в пияно състояние", изказва малко по-различно мнение трети фен.

"Е, Фрайбург не е точно столица на нощния живот, нали? Сигурен съм , че той е знаел това, когато е подписвал. Да не говорим, че отбора често се превръща в нещо като санаториум за много играчи. Точно от тук тръгва пътят им нагоре", смята друг.