Според различните издания, новите катарски собственици на ПСЖ вече са изпратили оферта до Манчестър Юнайтед за голмайстора на Висшата лига.

"Дейли мейл" смята, че френският клуб е готов да предложи 11 милиона паунда, а сайтът sport360 залага на 15 милиона евро.

За засилен интерес от ПСЖ писа преди ден и изданието "Дейли стар", което обяви, че френският тим разполага с 50 милиона паунда за инвестиции в играчи през летния трансферен период.

Според "Манчестър ивнинг нюз", ситуацията около Бербатов продължава да е неясна, най-вече поради липсата на активност от "червените дяволи" около поста централен нападател. Клубът засега не е въвлечен в преговори за играчи на този пост и според изданието това дава шанс на 30-годишния българин да остане на "Олд Трафорд". Все още няма официално съобщение за намеренията на клуба, тъй като Бербатов нито е обявен за продажба, нито са започнали преговори за подновяването на договора му.

"Няма нищо ново, защото не сме чули нищо от никого", обяви агентът на Бербатов Емил Данчев, цитиран от "Манчестър ивнинг нюз".

Изданието съобщава, че Манчестър Юнайтед ще позволи на младия нападател Джошуа Кинг да отиде под наем в "Борусия" (Мьонхенгладбах), а преговорите за норвежеца между двата клуба са в напреднала фаза, предаде Novsport.