По-рано през деня се пови информация, че прякото излъчване на срещата реванш от третия квалификационен кръг в Лига Европа може да пропадне. Реваншът е залегнал в програмата на цифровия канал "Филм+" по Булсатком, но по-рано днес прякото излъчване изглеждаше, че няма да се случи:

"Имаме проблем и все още не може да гарантираме на феновете, че ще даваме двубоя. Правят ни проблеми от Словакия, тъй като не ни осигуряват ПТС. По договор домакините се наеха да ни предоставят ПТС и ние да получим сигнал за прякото предаване. Засега обаче не получаваме никакво потвърждение и няма как да излъчваме двубоя. Надяваме се до края на деня да имаме отговор от Словакия и да предаваме двубоя утре", заявиха от Булсатком.
Така прякото предаване на двубоя беше до последно под въпрос заради липса на ПТС от страна на словаците.

Тв-излъчването на Търнава – Левски у нас пропада

Проблемът обаче е разрешен и от Булсатком потвърдиха, че Спартак (Търнава) – "Левски" ще се предава. Двубоят е от 20:00 часа в четвъртък (4 август) и ще върви по ТВ+.
"Водещ на студиото ще бъде Иван Угринов, а негов гост е Ангел Станков", заявиха от медията.

В 20:30 часа започва реваншът между Локомотив (София) и Шльонск на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят ще се излъчва пряко по Филм+. Водещ на студиото е Бойко Серафимов с гост Георги Йорданов - Ламята, съобщи Novsport.