"Разбирам защо хората са развълнувани, но все още е рано за нас и това носи прекалено много напрежение", заяви италианецът.

"Да, нашата цел е да се подобряваме, да спечелим Висшата лига и Шампионската лига в бъдеще. Но да видим какво ще стане. Тази група от играчи е заедно само от два месеца и се нуждае от време".

"Разбира се, да играем в Шампионската лига бе част от проекта. Но всъщност ние сме в тази надпревара по-рано отколкото смятах, че ще бъдем. Клубът купи добри играчи и ние работим много здраво. Поради тези причини заслужаваме да бъдем там, където сме. Но все още трябва да се подобряваме".

"Можем да кажем, че искаме да спечелим Шампионската лига, защото всички отбори, които влизат в турнира искат да спечелят. Но за нас сега е важно да стигнем втората фаза. В много трудна група сме, в която всеки може да завърши на върха или на дъното. Не забравяйте, че Шампионската лига е различна от Премиършип. Ако загубиш мач в местния шампионат имаш време да наваксаш. Ако загубиш мач в Шампионската лига, нямаш тази възможност", допълни Манчини, цитиран от Гонг.