ЦСКА официално потвърди, че младият талант на тима Илиан Антонов е диагностициран с рак.

През миналия сезон 19-годишният играч взе участие в четири мача на "червените", като именно в края на кампанията той е научил шокиращата за възрастта си диагноза.

От клуба не разкриват повече подробности около естеството за заболяването, но уточняват, че са предприети всички мерки за спешна интервенция, която е преминала успешно.

Сега за младия талант предстои нелеко възстановяване, в което той ще срещне пълната подкрепа на своя клуб.

За здравословен проблем с Антонов стана ясно от негова публикация в социалните мрежи от лечебно заведение, а часове по-късно ЦСКА излезе с официална позиция, в която пише:

"Винаги до теб! Ще се завърнеш много по-силен!

В края на миналия сезон Илиан Антонов беше диагностициран с рак. Незабавно бяха предприети мерки за спешна интервенция, която да премахне образуванието. Благодарение на несломимия си дух и силна воля, въпреки шокиращата за възрастта си диагноза, Илиан премина успешно през операциятa, като му предстои нелеко възстановяване. Вярваме, че нашият талантлив футболист ще премине през тази трудност като истински шампион, а ние оставаме плътно зад него. Илиан Антонов е един от нас и го очакваме на терена скоро, за да радва "червената" публика със своите отдаденост и талант!