Най-добре представящото се ново попълнение на ЦСКА - халфът Греъм Кери, заяви че отборът е готов да се реваншира на феновете за тежката загуба от Черно море с 1:3.

Ирландецът каза в интервю за bTV, че е позитивно изненадан от нивото на футболистите в ЦСКА и че този отбор може да е конкурентен дори във второто ниво на английския футбол.

"Бях много изненадан от качеството на отбора. Мисля, че този тим може лесно да играе в Чемпиъншип в Англия. Някои от играчите, с които разполагаме, превъзхождат технически много от играчите в Лига 1, така че смятам, че бихме се справили много добре там.

Последният мач беше неприемлив. Не играхме добре, не създадохме добри положения за голове, а допускахме лесно такива. Мога да обещая, че ще има незабавна реакция от наша страна. Подведохме феновете си, подведохме и себе си. Следващият мач е много важен. Ще тичаме, ще се борим и ще играем добре, надяваме се на добър резултат. Ще е тежък двубой, това е много добър отбор. Знам, че трябва да дадем 110% от себе си.

Не мисля, че нещо се променя кой знае колко за нас. Всичко сме заедно в това. Говорим си открито. След слабото ни предсатвяне направихме точно това - казахме си всичко. Всички знаем къде се намираме в момента и какво трябва да направим оттук нататък", заяви Кери.

 https://sja.sportradar.com/w/DirBG/56060-68134-3275/0331/bg