Манчестър Юнайтед е на прага на нов скандал, като този път главният виновник е аржентинското крило Алехандро Гарначо.

Младокът бързо спечели титулярно място при "червените дяволи" и към момента е незаменим в стартовия състав, но той не остана доволен, след като бе изваден от игра през второто полувреме срещу Борнемут (2:2).

Тогава Ерик Тен Хаг в търсене на промяна смени Гарначо с друг млад играч в лицето на Амад Диало, но Юнайтед не успя да стигне до победата заради поредно разочароващо представяне.

След мача Гарначо изрази възмущението си, като хареса два поста в социалната мрежа X.

"Тен Хаг обвинява Гарначо на пресконференцията след мача. Да хвърляш 19-годишен под автобуса, който всъщност играе добре за теб през този сезон... Определено се страхува да не разстрои играчите с по-големи заплати.

Гарначо е един от най-добрите през сезона. Игра слабо през първото полувреме, но да го смениш и да го държиш отговорен е шега. Много други играчи правят далеч по-лоши неща, но остават в състава", се казва в публикацията, която е на ютубъра Марк Голдбридж.

Тен Хаг се е обърнал към Гарначо и аржентинецът вече не харесва тези публикации.

Ситуацията е подобна на тази с Джейдън Санчо, който в социалните мрежи обвини нидерландския треньор в лъжа, а след това отказа да се извини. Това доведе до пращането му под наем в Борусия Дортмунд.