Човек трябва да внимава какво обещава - а поредното доказателство дойде от собственика на елитния Монца Силвио Берлускони. Колоритният бивш премиер на Италия нашумя през декември, когато на коледното парти на отбора взе микрофона и развесели всички с думите си:

"Ако успеете да победите Милан или Ювентус, ще ви докарам един автобус с проститутки директно в съблекалнята".

Стимулът явно е бил достатъчен за Валентин Антов и компания, които в неделя спечелиха с 2:0 като гости на Юве. И веднага след мача големият въпрос беше - ще спази ли Берлускони обещанието си?

Бившият премиер бе потърсен за коментар от италианските медии и разкри, че едвам смогва да отговаря на многобройните запитвания.

"Само за няколко часа над 60 човека ми се обадиха, подканяйки ме да си изпълня обещанието. Още толкова поне ми писаха по същата тема. Дали ще изпълня обещанието към момчетата? Не съм ли доказал, че съм човек, който държи на думата си?", сподели Берлускони.

Разбира се, в Италия тръпнат в очакване да видят дали наистина автобус с проститутки ще спре в близките дни пред съблекалнята на елитния отбор. Това, разбира се, е малко вероятно, дори за ексцентричния експремиер. Най-малкото - защото ще бъде разкъсан от съпругите и гаджетата на футболистите, сред които е и Антов...