Капитанът на Стилиян Петров от първите му години в националния отбор - Краси Балъков, както и английските звезди от Висшата лига Джо Коул, Шей Гивън и Стюърт Даунинг идват в София на 6 септември, за да се включат в подкрепа на благотворителния "Мач на Надеждата".

Събитието се организира от рекордьора по брой мачове за България.

Красимир Балъков, един от най-великите български футболисти, подкрепи "Мача на Надеждата", който се организира от Стилиян Петров другия месец, за набиране на средства за борба с онкологичните заболявания.

Балъков предаде на 30 април 2003 г. капитанската лента на националния отбор на Стилиян Петров. Сега ще се събере в центъра на терена с бившия си съотборник в националния отбор Илиан Илиев. За вратарския пост е привлечен Здравко Здравков.

Отборът на звездите също получи три сериозни попълнения - Джо Коул, Шей Гивън и Стюърт Даунинг. Коул и Даунинг са бивши играчи на Ливърпул, а ирландският вратар Шей Гивън остави следа в Нюкасъл и Манчестър Сити.

Освен тримата - в тима на звездите, който ще бъде воден от Мартин О'Нийл, са потвърдили участие още Гари Кейхил, Максуел, Емил Хески, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич.

Димитър Димитров-Херо ще може да избира и от Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров, Мариян Христов, Георги Пеев, Милен Петков, Христо Йовов, Валери Божинов, Илия Груев и Радостин Кишишев, както и от трите нови имена.