Наско Сираков е влязъл в разговори с Димитър Димитров Херо, твърди "Тема Спорт".

Той ще е резервен вариант пред "сините", ако нещата със Станимир Стоилов пропаднат.

Сираков публично обяви, че е отправил предложение на Стоилов да се завърне на "Герена", но самият той иска да изчака Общото събрание следващия вторник, за да се запознае с финансовата ситуация в клуба.

Може би Сираков не е много сигурен в завръщането на Мъри, щом е започнал и разговори с Димитър Димитров.

На този етап обаче се смята, че Херо по-скоро би откаал предложението. Той настоява да е начело на отбор, в който ще има цялата спортно-техническа власт и сам ще е правил селекцията.

Херо, който е рекордьор по мачове като треньор в елита на България, вече бе начело на Левски през 2000 година. След това на няколко пъти имаше слухове, че той ще се завръща, като най-близо да стори това бе през 2014-а, когато обаче преговорите пропаднаха в последния момент.

Също така се появиха слухове, че от Левски са отправили предложение към напусналия Лудогорец халф - Абел Анисе. Опитният национал на Мадагаскар прекара цялата си професионална кариера в България, като игра за тимовете на Черноморец, ЦСКА, Ботев Пд и Лудогорец. Със сигурност "сините" не могат да му предложат и половината от заплатата, която той взимаше в Разград, но се надяват да се възползват от желанието на играча да остане в България.