Световното първенство навлиза в решаващата и заключителна фаза, като в петък и събота са четвъртфиналите. Видяхме всички тимове поне по три пъти, отпаднаха 24 от стартиралите на шампионата 32 състава, остават осем.

Гледахме 56 мача, предстоят още само 8, но те са най-важните. След тях ще знаем кой ще е шампион на планетата.

Питаме ви:

Кои отбор и играч ви харесаха най-много досега на Мондиал 2022?

Бразилия показа магия в осминафинала с Южна Корея и мнозина не спират да сочат златистите като отявлен фаворит. Но как ви се видя този тим с общото впечатление на четирите мача? И кой от неговото атомно нападение изпъкна най-много?

Какво показаха като качество на играта Франция и Англия, които в събота ще ни предложат класика в своя четвъртфинал? "Трите лъва" на Саутгейт са вкарали 12 гола в четирите си двубоя. "Петлите" имат девет, а Килиан Мбапе вкара цели пет, като на моменти изглежда нереално бърз и неуловим.

Та - кой отбор ви впечатли най-много?

И кой футболист дотук изпъкна?

Предполагаме - колкото хора, толкова и мнения.

Затова ви предлагаме няколко варианта на отговори за най-яркия играч в Катар, а ако не сте съгласни с тях, дайте вашите в коментари под статията или във Фейсбук страницата на Corner.bg. Също там ни кажете и кой отбор ви направи най-силно впечатление, и с какво точно ви спечели.