Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро вярва в шансовете на отбора преди реванша срещу "Копенхаген" в четвъртък въпреки негативния резултат от първия двубой.

"Чарвените" загубиха с 1:2 в София в третия кръг на Лига Европа и в 19,30 ч в четвъртък ще опитат да наваксат в датската столица.

"Знам, че никой не ни дава големи шансове - каза при заминаването на отбора Ел Маестро. - Но още сме живи. Има надежда да постигнем нещо в реванша.

Шансовете ни са добри. Треньорът на "Копенхаген" няма да ни подцени, той е опитен специалист. Беше в София видя какво се случи в първия мач, няма да ни подцени.

Може би напрежението върху нас няма да е толкова сериозно, но не знам дали това е добре. Футболистите по някаква причина са много по-уверени от мен, че ще елиминираме този съперник.

Трябва да играем много емоционално, но да се контролираме. Играем по-емоционално, отколкото трябва. Четири червени картона в пет мача не е нормално, не е само вина на съдиите.

Контузиите на Жеферсон и Жоржиньо не са чак толкова тежки, по-притеснен съм за първия. Той трябваше вече да е готов, но пак изпитва болки."

Станислав Манолев, който е в групата след възстановяване от контузия и може да изиграе първите си минути за сезона, заяви:

"Чуваме, че те вече говорят за следващия съперник, за "Аталанта". Може би избързват малко, ако им вкараме първи гол, може да се притеснят доста.

Треньорът ни много набляга на тактика и разузнаване, така че ще сме подготвени.".