Нестор Ел Маестро отказа да коментира виковете на феновете, които още от 36-ата минута на мача срещу Локомотив (Пловдив) поискаха неговата оставка.

"Червените" загубиха мача с 1:2 след гол в неговото продължение, но цялостното представяне на тима бе доста слабо, а това изнерви феновете до краен предел.

Група привърженици дори останаха на стадиона и до интервюто на Ел Маестро, за да изразят негативното си мнение към наставника.

От няколко месеца е ясно, че Ел Маестро не е особено харесван от огромна част на "червената" общност, но той отказа да коментира и този казус.

"Няма да коментирам, не е на моето ниво. Мотивиран съм, щастлив съм да бъда тук и се извинявам за случилото се днес. Работата ми е да давам цялата си енергия и знание и ще продължа да го правя, докато имам тази възможност.

Изиграхме много лош мач. Трудно ми беше да разпозная моя отбор. След полувремето видях промяна само в желанието, не и в качеството.

Не е моментът да бъдем негативни, защото футболът не спира.

Не може да си върнем точките от днес, но поне трябва да опитаме да вземем дербито, за да се реваншираме частично за случилото се днес.

Допуснахме доста нехарактерни грешки днес. Грешки, за които не може да работим специфично до неделя, но трябва да направим така, че да не ги допуснем в неделя".

Запитан какъв резултат очаква от започващото минути по-късно дерби между Лудогорец и Левски, той каза, че неговият фокус е свързан с ЦСКА, а не със съперниците.